Professionel renovering af hus 

Er der rum i huset der trænger til en renovering eller ønsker du at forny boligen, så den passer bedre til dine eller familiens behov? Det kan også være at tag, døre, vinduer eller andet trænger til at blive udskiftet? 

Så kan Snedkers Tømrerfirma hjælpe med professionelt tømrerarbejde i højeste kvalitet. Vi udfører stort set alt tømrer- og snedkerarbejde for private og erhverv omkring Odder, Skanderborg, Horsens og Aarhus. Vi udfører også totalrenovering af køkken, bryggers og badeværelse med et fast hold af forskellige håndværkere, der er med i hele processen fra start til slut. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Renovering af hus øger boligværdien

Med tiden bliver boliger slidte både udvendig og indvendig, og der opstår nye behov som kan kræve en ombygning eller renovering af huset.

En boligrenovering kan være alt fra en mere omfattende totalrenovering, til at få sat nye vinduer og døre i, eller til få sat en ny skillevæg op til at skabe et nyt rum i boligen. Ligegyldig hvor stor eller lille renoveringen af huset eller lejligheden er, vil det altid øge ejendomsværdien. Jo større renoveringen af boligen er, jo mere vil boligværdien stige, til en hvis grænse. 

Det vigtigste er dog, at renoveringen skaber en ny værdi i hverdagen for husets beboere. 

Vi tilbyder husrenovering i højeste kvalitet 

Hos Snedkers Tømrerfirma sætter vi en ære i at levere et professionelt stykke arbejde - hver gang. Vi går ikke på kompromis, hvorfor du altid kan forvente en løsning i højeste kvalitet. 
Vi har mange års erfaringer indenfor diverse tømrer- og byggeprojekter, og et kæmpe knowhow så vi er godt klædt på til enhver tømreropgave. 

Med os som tømrer får du altid ærlige råd og vejledning til renoveringsprojektet, så alle udfordringer, muligheder og hvad der ellers måtte være, bliver belyst så du ikke risikerer uventede overraskelser. Vi ønske et godt samarbejde med vores kunder, for vi tror på, at en god dialog er med til at skabe de bedste resultater. 

Skal du have renoveret huset? Kontakt os i dag for en god aftale

Uanset om du ønsker en større eller mindre renovering af huset, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os uforpligtende og hør mere om hvordan vi kan realisere dine boligdrømme, så tager vi en snak om hvilke muligheder der er.  

Ring til os på telefon 22341834 eller send en besked til vores mail eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Ring og hør mere