Drømmer du om at få en ny træterrasse i din have? 

En træterrasse er et fantastisk sted at nyde sin have. Her kan man nyde de dejlige lune sommerdage med grill eller afslapning på terrasse i selskab med venner og familie. 

Ønsker du at få lagt en ny træterrasse, så findes der mange muligheder og kun fantasien sætter grænser. Inden den skal lægges er der nogle overvejelser man bør gøre sig. Disse overvejelser kan eksempelvis være:

  • Hvor stor skal træterrassen være?
  • Hvilke træsorter skal terrassen laves af?
  • Skal den have en bestemt opbygning?
  • Skal træterrassen have bestemte egenskaber?
  • Hvor skal terrassen placeres i haven - hvordan skal den placeres ift. sol og vind?

Har du brug for at vende dine ideer med en professionel, så kan du regne med Snedkers Tømrerfirma. Vi giver gerne ærlige råd og vejledning omkring de muligheder du har, og hjælper gerne med at lægge din drømme terrasse.

Vi holder til i Odder, men kører også gerne ud for private og erhverv i Skanderborg, Horsens, Aarhus og nærliggende byer. 

Ring og få et tilbud 

Få en kvalitets træterrasse 

En terrasse er ikke blot noget der skal lægges og benyttes for en kort periode. Det er derfor vigtigt at få bygget den helt rette, så det er en der kan skabe glæde i en lang årrække. 

Hos Snedkers Tømrerfirma er vores fornemmeste opgave at bygge din drømme terrasse. Vi går på intet tidspunkt på kompromis, hvorfor du kan forvente en træterrasse i højeste kvalitet. 

Både før og under byggerier sørger vi for at holde dig opdateret og belyse alle muligheder og eventuelle udfordringer, så du ikke får nogle pludselige overraskelser. 

4 fordele ved at få en træterrasse

Når man skal have lagt en ny terrasse er der typisk to muligheder - en træterrasse eller en terrasse opbygget af fliser og sten. Begge materialer er velegnet til at lave terrasser med og kan give flotte resultater. 

Fordelene ved at vælge en træterrasse er: 

  1. En træterrasse har en mere blød overflade end en stenterrasse, og kan på den måde virke mere behagelig at gå på og være knap så kold på de mindre varme dage 
  2. Kan få huset til at virke større, da træterrassen kan virke som en forlængelse af huset
  3. Skal terrassen være hævet i niveau, er det væsentlig nemmere med en trækonstruktion end en stenbelægning der kræver en støbt sokkel 
  4. Giver en større frihed til at tænke kreativt - og giver flere muligheder end sten. Eksempelvis kan der nemmere bygges gelænder, hæve terrassen i niveauer og lave en overdækket terrasse 

Skal vi bygge din drømme terrasse? 

Så kontakt os og lad os tage en snak om hvad du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os uforpligtende for at få mere information. 

Ring til os på telefon 22341834  eller send en besked til os via mail eller kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 
 

Kontakt os og hør mere