Professionel udskiftning af vinduer og døre

Skal du have monteret nye døre eller vinduer i din bolig, sommerhus eller erhvervsbygning? Så kan vi hos Snedkers Tømrerfirma hjælpe dig med professionel udskiftning og montering af nye døre og vinduer. 

Vinduer og døre spiller en utrolig stor rolle når det kommer til boligens visuelle udtryk, og derfor er det vigtigt at vælge de rigtige der passer til husets æstetik og stil. Udover det visuelle, er det også vigtigt at døre og vinduer kan holde tæt, så varmen ikke slipper ud og kulden ikke slipper ind.     

Vi er et professionelt tømrerfirma der udfører næsten alt indenfor snedker- og tømreropgaver som f.eks. større og mindre renoveringer til træterrasser, udskiftning af døre og vinduer, nyt tag og meget mere.

Til dagligt holder vi til i Odder, men kører også gerne til Skanderborg, Horsens og Aarhus for private og erhvervskunder. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvornår trænger vinduerne til at blive udskiftet?

  • Hvis vinduerne er slemt plaget af svamp eller råd
  • Hvis ruderne er utætte 
  • Når termoruderne er over 15 år gamle 

Som regel er der ikke grund til at skifte ruder eller vinduer før de er over 15 år gamle, med mindre vinduerne er med almindelige termoruder, så er det en god idé at skifte til energiruder. 

Derfor kan det være en god idé at udskifte gamle vinduer og døre 

Er vinduerne eller dørene ved at være slidte eller har de svært ved at holde tæt? Så kan det være en god investering at få udskiftet eller repareret dem. 
Selvom nye døre og vinduer kan virke som en stor omgang, ikke mindst økonomisk, så kan det give nogle væsentlige besparelser på den lange bane. 

Nye vinduer og døre kan nemlig bedre holde på varmen inde i bygningen og modsat holde kulden ude - og det er ikke kun godt for pengepungen, det gavner faktisk også miljøet. 

4 fordele ved at udskifte gamle vinduer:

  1. Optimerer indeklimaet ✓
  2. Holder varmen inde og kulden ude ✓
  3. Undgår træk fra utætte vinduer ✓
  4. Reducerer varmeregningen ✓

Montering af vinduer og døre i højeste kvalitet

Når vi skifter og monterer vinduer og døre er det med fokus på kvalitet, så du får en langtidsholdbar løsning der matcher de ønsker og behov du har. 
Både før og under opgaven giver vi gerne professionel og ærlig rådgivning, og vi forventningsafstemmer altid inden en beslutning tages, så du ikke får nogle uventede overraskelser.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine vinduer og døre, eller med en anden tømreropgave? Så kontakt os uforpligtende på telefon 22341834 eller send os en besked via kontaktformularen på siden. Når vi ved mere om din opgave kan vi også udarbejde et overslag ved interesse for dette. 

Ring i dag og hør mere